Voor deze topper mogen wij mooie dingen maken.

Klant : Kappersjobagent

Case:

Voor onze klant
kappersjobagent & Horecajobagent

Voor Kappersjobagent hebben wij een vacatureplatform op maat ontwikkeld. Het online platform is de schakel tussen werkgever en (potentiële) werknemer bij het invullen van een vacature. Het platform beschikt over meerdere features die het net even wat anders doen dan andere platformen.

"Een overzichtelijke online portal voor vacatures in de kappersbranche"


Bekijk het online platform van Kappersjobagent

Bekijk het online platform van Horecajobagent

KJA 1

Desktop weergave

Clean, modern en klaar voor de toekomst. Het overzichtelijke en helderen ontwerp maakt het ook op laptop of desktop een feest bij het vinden van een nieuwe job.

KJA 2

Mobile first design

De meeste bezoekers van Kappersjobagent zoeken een nieuwe job via mobiel of tablet. Daarom is het platform ontwikkeld met de mobile first gedachte. Het platform heeft een perfecte gebruikerservaring op mobiele apparaten.

Koppeling met Mollie

Koppeling met betaalsysteem Mollie

Om online betalingen mogelijk te maken is Mollie geïntegreerd in het platform. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes. Het is zowel voor de klant als voor bezoekers erg gebruiksvriendelijk.

Koppeling met Mailchimp

Koppeling met Mailchimp

Er is een koppeling met Mailchimp gerealiseerd om continu in contact te blijven met de doelgroep. Mailchimp wordt in dit geval gebruikt voor marketing automatisering en e-mail marketing. Er worden automatisch gepersonaliseerde e-mails verstuurd in de huisstijl van Kappersjobagent

Backoffice

Efficiënte backoffice

Overzicht in de backoffice! Het systeem is op maat ontwikkeld en automatiseert voor een groot deel het beheer van het platform. Zo kunnen medewerkers er zeer efficiënt mee werken.

Zoeken op vacatures

Geavanceerde zoekfunctie

Misschien wel een van de meest belangrijke features van het vacatureplatform. Het zoeken en vinden van een nieuwe job. De zoekfunctie heeft uitgebreide filtermogelijkheden en men kan eenvoudig details tonen of contact opnemen.

Schitterende Ontwerpen

Tijdbesparend Maatwerk

Schone Code

Maatwerk Software

Design op maat

Beveiliging

Creëer jouw unieke web applicatie!

Of het nou gaat om een website, platform of een uniek stukje maatwerk software. We maken het geheel op maat voor jouw bedrijf.

  • Tijdbesparende koppelingen
  • Automatiseren met software
  • Integratie met bedrijfsvoering
  • Schitterende ontwerpen
  • Ultieme beveiliging
  • Privacy en AVG compliant
  • Gebruikersgemak
  • UX/UI ontwerp
  • Copywriting
  • Social media integratie
Neem contact op

Laten we samen wat moois maken!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?