De wereld verbinden.

Maatwerk Koppelingen

Introductie

Maatwerk koppeling laten maken?

Een groot voordeel van deze tijd is dat veel applicaties eenvoudig zijn te koppelen.

Wanneer losse applicaties met elkaar geïntegreerd en gekoppeld zijn werkt u en het gehele bedrijf efficiënter. Een goede koppeling bespaart u en uw medewerkers veel tijd, werk en voorkomt bovenal dat er fouten gemaakt worden.

Met een effectieve integratie wordt informatie automatisch actueel gehouden en voorkomt u fouten worden gemaakt door achterhaalde data. MSoftware heeft veel ervaring met het koppelen en integreren van uiteenlopende applicaties en systemen.

MSoftware is een software partner die instaat is om u kundig te adviseren.

Onze USP's

Verbluffende ontwerpen

Verwelkom uw gasten en gebruikers met een uniek ontwerp. U krijgt maar een kans voor een eerste indruk ;)

Slimme koppelingen

Door te koppelen met tools creëren we rust en overzicht tussen software. Nooit meer overtypen en altijd up-to-date.

Maatwerk software

Waar standaard software niet overeenkomt met de gewenste oplossing dan maken we het toch gewoon passend.

Wat bieden wij

Of het nou gaat om een koppeling met Afas, Exact, Mollie en of met 6pp geen stress ?! Wij hebben al veel oplossingen op de plank liggen! Samen met u gaan we iets moois bouwen.

Web Api

Web API

Veel applicaties kunnen onderling gekoppeld worden via Web API. Een Web API is een open en platform onafhankelijke architectuur voor het realiseren van een koppeling tussen twee applicaties. Het meest belangrijkste voordeel is dat een koppeling eenvoudig te implementeren is voor andere applicaties (door de platform onafhankelijke architectuur).

Betaalsysteem koppeling

Wanneer u online betalingen wilt verwerken in uw applicatie of webshop is het van groot belang dat transacties op een betrouwbare en veilige manier verwerkt worden. Ook is er bij het ontwikkelen van een dergelijke koppeling voldoende aandacht nodig voor uitzonderingssituaties.

MSoftware heeft geruime ervaring met het integreren van betaalsystemen van betaalproviders, bijvoorbeeld Mollie of Sisow Door een koppeling met een betalingsprovider kunt u uw applicatie, website of webshop geschikt maken voor betalingen via iDeal, creditcard, PayPal of andere betalingsmethoden.

Boekhoud programma / CRM / ERP koppeling

Een koppeling realiseren tussen boekhoud, CRM en of ERP-pakketten is iets waar MSoftware veel ervaring mee heeft. We hebben al diverse koppelingen gerealiseerd met Afas Profit, Exact Online, Twinfield, Typeform etc.

Schitterende Ontwerpen

Tijdbesparend Maatwerk

Schone Code

Maatwerk Software

Design op maat

Retina Klaar

Creatie van een unieke web applicatie.

Of het nou gaat om een website, webshop of een uniek stukje maatwerk software. Wij kunnen het geheel op maat voor uw onderneming ontwikkelen.

  • Maatwerk software ontwikkelen
  • Maatwerk website bouwen
  • Onderzoek
  • Consulting
  • Merk beleving
  • SEO
  • SEA
  • Copywriting
  • UX/UI ontwerp
  • Social media integratie
Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Laten we samen wat moois maken