Voor deze topper mogen wij mooie dingen maken.

Klant : Prodrive training

Case:

Voor onze klant prodrive training

Onderhouden wij al jaren met veel plezier de door ons ontwikkelde website. De website van prodrive heeft een koppeling met het CRM Afas Profit. Deze koppeling wordt gebruikt om offerte en contact aanvragen automatisch in schieten in Afas. Eenmaal ontvangen door Afas wordt het vervolgens opgepakt door een van de medewerkers van Prodrive Training.

Naast het onderhouden en beheren van de website bouwen we ook al jaren meerdere maatwerk tools om het gebruik van de mooie software van Afas nog even wat beter en fijner te maken, een soort Afas + zeg maar. Door de jaren heen hebben we samen met Prodrive Training een flink aantal tools bedacht en gebouwd.


Bekijk de website

Datum prikker

Datum prikker

Kent u datum prikker? Exact dit hebben wij samen met Prodrive ontwikkeld maar dan gekoppeld aan Afas Profit. Naast het tonen van data is het ook mogelijk om per datum te werken met verschillende tijdsblokken.

Via de tool kan de gebruiker zijn beschikbaarheid doorgeven en indien gewenst op een later tijdstip wijzigen. Prodrive gebruikt deze tool voor het verkrijgen van voorkeursdata en zit dit terug in Afas Profit.

Afas Mapper

Afas mapper

De tool ziet er niet zo sexy uit maar in dit geval geld zeker "don't judge a book by its cover". Deze tool stelt iedereen instaat om gegevens te muteren, plaatsen noem het maar op en dat allemaal zonder te programmeren!

Of je nou een bepaalde groep portal toegang wilt geven of bij sommige gebruikers een vinkje aan wil zetten het kan allemaal. De tool pakt een gegevens verzameling uit Afas een zogenoemde 'Get' en die wordt gebruikt voor een andere actie bijvoorbeeld een insert of update van een persoon of ander object.

Website 2018

De nieuwe website, wat een pareltje! De website is gebouwd met de allernieuwste technieken en draait binnen het super fijne CMS 'Umbraco'. De medewerkers van Prodrive kunnen met behulp van dit super CMS de website volledig beheren en aanpassen, komen ze er even niet uit dan staan wij klaar om te helpen.

De website is ontwikkeld door nauw samen te werken met een UX specialist en een online marketeer. De website scoort ontzettend goed qua seo en levert een hoop nieuwe leads op!

Project aanmaken

Project aanvragen

Dit is best wel een stukje briljant maatwerk, je ziet het niet aan de buitenkant maar we gaan even uitleggen hoe cool deze tool is! De tool stelt bied de klanten van Prodrive de mogelijkheid om een eerder uitgevoerd project nogmaals uit te voeren.

Dat lijkt makkelijk maar zo'n project heeft nog al wat afhankelijkheden zoals : Zijn de trainers beschikbaar, beschikken deze over de juiste competenties beschikken etc etc. Al deze data wordt op voorhand berekend en op basis daarvan krijgt de klant de mogelijkheid om zijn nieuwe data te selecteren.

Als de klant zijn data heeft gekozen dan worden de trainers erop gepland, krijgen automatisch een mail met de melding dat ze zijn ingepland en zo gebeuren er nog wat mooie geautomatiseerde taken. Dit alles zonder tussenkomst van een medewerker van kantoor.

Afas Planbord

Als je met zoveel freelancers werkt dan is het natuurlijk van cruciaal belang dat je wel het overzicht hebt! Hiervoor hebben wij het planbord ontwikkeld wat drie standen kent, maand, week en dag waardoor het plannen zoveel eenvoudiger verloopt.

Vanuit planbord kan er ook nog verder worden gefilterd op basis van competentie om direct een overzicht te krijgen we de juiste persoon is voor de klus. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om mutaties aan te brengen want zoals we allemaal weten een planning kan nog wel eens veranderden.

Present melden

Present melden

Prodrive traint deelnemers op verschillende manieren of het nou gaat om een openbare weg, baan en of dealer training op locatie het kan allemaal.

Deze deelnemers moeten natuurlijk ook present of niet present worden gemeld zodat er dan altijd bekend is of in dit geval Pieter Post wel of niet is geweest. Wij hebben hiervoor een super handige tool ontwikkeld waarmee de trainers op locatie alles zelf kunnen regelen

Oja dit wordt ook weer opgeslagen in Afas Profit zodat er opvolging kan worden gegeven aan de present melding.

Beschikbaarheid medewerkers

Als je met zoveel freelancers werkt dan is het natuurlijk van cruciaal belang dat je wel het overzicht hebt! Dit begint natuurlijk door exact te weten wie wanneer kan werken en ook zeer belangrijk wie wanneer niet.

Zodra we deze data hebben kunnen we beginnen met het leuke stukje namelijk en inplannen van medewerkers.

Schitterende Ontwerpen

Tijdbesparend Maatwerk

Schone Code

Maatwerk Software

Design op maat

Retina Klaar

Creatie van een unieke web applicatie.

Of het nou gaat om een website, webshop of een uniek stukje maatwerk software. Wij kunnen het geheel op maat voor uw onderneming ontwikkelen.

  • Maatwerk software ontwikkelen
  • Maatwerk website bouwen
  • Onderzoek
  • Consulting
  • Merk beleving
  • SEO
  • SEA
  • Copywriting
  • UX/UI ontwerp
  • Social media integratie
Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Laten we samen wat moois maken