Voor deze topper mogen wij mooie dingen maken.

Klant : Prodrive training

Case:

Voor onze klant prodrive training

Prodrive Academy is een aanbieder van rijtrainingen en oplossingen op gebied van verkeersveiligheid. Voor hen zijn wij een totaalaanbieder in online maatwerk software, koppelingen en websites. Zo zorgen we ervoor dat alle systemen met elkaar communiceren en het (online) bedrijfsproces ver is geoptimaliseerd.

"Complete ontzorging in maatwerk software, koppelingen en websites."

Een conversiegerichte B2B website

Een nieuwe online identiteit voor Prodrive Academy. De website is gebouwd met de nieuwste technieken. Medewerkers kunnen met behulp van het CMS “Umbraco” de website zelf volledig eenvoudig beheren en aanpassen.

De website is ontwikkeld in samenwerking met een UX specialist en een online marketeer. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en conversiegericht. De website scoort dan ook goed in Google en levert veel leads op.


Bekijk de website

Datum prikker

Datumprikker voor deelnemers

Deelnemers kunnen in deze tool gebouwd voor Prodrive eenvoudig aangeven wanneer men beschikbaar is. De tool is gebaseerd op het welbekende Datumprikker. Door de koppeling met AFAS Profit kan men eenvoudig en centraal voorkeursdata van deelnemers bekijken.

Afas Mapper

Afas mapper

Dit krachtige tool ziet er misschien niet sexy uit maar "don't judge a book by its cover". Deze tool stelt medewerkers namelijk in staat om met één klik veel gegevens te muteren en te plaatsen zonder te programmeren!

Een bepaalde groep toegang geven tot een specifieke portal? Of bij sommige gebruikers een vinkje aan zetten en bij anderen niet? Het kan allemaal.

AFAS Profit

De website van Prodrive Academy heeft een koppeling met AFAS Profit. Door deze koppeling worden contactaanvragen automatisch getoont in AFAS. Eenmaal ontvangen wordt het intern opgepakt door een van de medewerkers en wordt er een offerte aangemaakt.

Project aanmaken

Een project of rijtraining aanvragen

U ziet het niet aan de buitenkant maar deze tool is een briljant stuk maatwerk. Het laat de klant eenvoudig rijtrainingen en projecten opnieuw plannen zonder tussenkomst van medewerkers.

Op basis van de beschikbaarheid van de trainers met de juiste competenties en de locatie krijgt de klant mogelijke data te zien. Heeft de klant een datum gevonden? Dan worden automatisch de trainers ingepland en de communicatie rondom de training opgestart.

Afas Planbord

Prodrive werkt veel met freelancers. Het is voor hen belangrijk om altijd een overzicht te hebben van de planning.

Samen hebben we een planbord ontwikkeld met 3 verschillende agendaweergaves. Vanuit het planbord kan gefilterd worden op basis van competentie om direct overzicht te hebben wie de juiste persoon voor de klus is.

Present melden

Present melden

Om te monitoren en rapporteren of deelnemers daadwerkelijk aanwezig zijn gewest bij een training hebben wij een tool ontwikkeld waarin deelnemers present kunnen worden gemeld.

Zo is er altijd bekend wie de training heeft gevolgd. De trainers kunnen op locatie deelnemers present melden en de data wordt opgeslagen in AFAS Profit.

Beschikbaarheid van freelancers

Deze tool zorgt ervoor dat er een duidelijk overzicht is van de beschikbaarheid van freelancers. Alle freelancers die werken voor Prodrive Academy geven aan wanneer men beschikbaar is en wanneer niet. Zo wordt het plannen van trainingen een heel stuk efficiënter.

Schitterende Ontwerpen

Tijdbesparend Maatwerk

Schone Code

Maatwerk Software

Design op maat

Beveiliging

Creëer jouw unieke web applicatie!

Of het nou gaat om een website, platform of een uniek stukje maatwerk software. We maken het geheel op maat voor jouw bedrijf.

  • Tijdbesparende koppelingen
  • Automatiseren met software
  • Integratie met bedrijfsvoering
  • Schitterende ontwerpen
  • Ultieme beveiliging
  • Privacy en AVG compliant
  • Gebruikersgemak
  • UX/UI ontwerp
  • Copywriting
  • Social media integratie
Neem contact op

Laten we samen wat moois maken!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?