Voor deze topper mogen wij mooie dingen maken.

Klant : Rijvaardigheidscentrum lelystad

Case:

Voor onze klant rijvaardigheidscentrum lelystad

Voor onze klant rijvaardigheidscentrum Lelystad onderhouden wij al jaren met veel plezier de door ons ontwikkelde website. De website biedt naast het informeren van bezoekers ook de mogelijkheid om aan te melden voor het volgen van een slipcursus.

"Een conversiegerichte mobile first website met backoffice integratie"

Ervaar op de gladde cirkel hoe het is om een voor- en achterwielslip te maken, neem de helling en voel hoe het is om in platgeslagen sneeuw toch grip te houden of geef u over aan het ritme van slip en grip op de waterbaan in de slalom. Rijvaardigheidscentrum Lelystad staat garant voor een onvergetelijke rijervaring.


Bekijk de website van Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Mobile first design

De website is ontwikkeld volgens de mobile first gedachte. De website werkt perfect op mobiele apparaten maar ook op een laptop of desktop.

Een uniek design gebaseerd op de huisstijl van Rijvaardigheidscentrum Lelystad. De website converteert goed en de bezoekersaantallen groeien nog steeds.

Rijvaardigheidscentrum Lelystad cursus boeken

Inschrijven voor een cursus

Met het inschrijfformulier is het voor de bezoeker makkelijk om een training te boeken. Men vult het formulier in, selecteert een datum, aantal auto's en niet te vergeten het aantal berijders.

Wanneer het formulier is ingevuld wordt men doorgestuurd naar een betaalpagina. Hiervoor is een koppeling met Mollie gerealiseerd. Na het betalen krijgt de inschrijver een vriendelijke mail met daarin de cursusinformatie.

Backoffice voor cursusbeheer

Een nieuwe cursus aanmaken of een bestaande beheren? Geen probleem met deze overzichtelijk en gebruiksvriendelijke backoffice pagina is het een fluitje van een cent.

Schitterende Ontwerpen

Tijdbesparend Maatwerk

Schone Code

Maatwerk Software

Design op maat

Beveiliging

Creëer jouw unieke web applicatie!

Of het nou gaat om een website, platform of een uniek stukje maatwerk software. We maken het geheel op maat voor jouw bedrijf.

  • Tijdbesparende koppelingen
  • Automatiseren met software
  • Integratie met bedrijfsvoering
  • Schitterende ontwerpen
  • Ultieme beveiliging
  • Privacy en AVG compliant
  • Gebruikersgemak
  • UX/UI ontwerp
  • Copywriting
  • Social media integratie
Neem contact op

Laten we samen wat moois maken!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?