Voor deze topper mogen wij mooie dingen maken.

Klant : Vvcr

Case:

Voor onze klant vvcr

Bouwen we ook al jaren meerdere maatwerk tools om het gebruik van de mooie software van Afas nog even wat beter en fijner te maken, een soort Afas + zeg maar.

Datum prikker

Datum prikker

Kent u datum prikker? Exact dit hebben wij samen met VVCR ontwikkeld maar dan gekoppeld aan Afas Profit. Naast het tonen van data is het ook mogelijk om per datum te werken met verschillende tijdsblokken.

Via de tool kan de gebruiker zijn beschikbaarheid doorgeven en indien gewenst op een later tijdstip wijzigen. VVCR gebruikt deze tool voor het verkrijgen van voorkeursdata en zit dit terug in Afas Profit.

Afas Mapper

Afas mapper

De tool ziet er niet zo sexy uit maar in dit geval geld zeker "don't judge a book by its cover". Deze tool stelt iedereen instaat om gegevens te muteren, plaatsen noem het maar op en dat allemaal zonder te programmeren!

Of je nou een bepaalde groep portal toegang wilt geven of bij sommige gebruikers een vinkje aan wil zetten het kan allemaal. De tool pakt een gegevens verzameling uit Afas een zogenoemde 'Get' en die wordt gebruikt voor een andere actie bijvoorbeeld een insert of update van een persoon of ander object.

Afas Planbord

Als je met zoveel freelancers werkt dan is het natuurlijk van cruciaal belang dat je wel het overzicht hebt! Hiervoor hebben wij het planbord ontwikkeld wat drie standen kent, maand, week en dag waardoor het plannen zoveel eenvoudiger verloopt.

Vanuit planbord kan er ook nog verder worden gefilterd op basis van competentie om direct een overzicht te krijgen we de juiste persoon is voor de klus. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om mutaties aan te brengen want zoals we allemaal weten een planning kan nog wel eens veranderden.

Project aanmaken

Project aanvragen

Dit is best wel een stukje briljant maatwerk, je ziet het niet aan de buitenkant maar we gaan even uitleggen hoe cool deze tool is! De tool stelt bied de klanten van VVCR de mogelijkheid om een eerder uitgevoerd project nogmaals uit te voeren.

Dat lijkt makkelijk maar zo'n project heeft nog al wat afhankelijkheden zoals : Zijn de trainers beschikbaar, beschikken deze over de juiste competenties beschikken etc etc. Al deze data wordt op voorhand berekend en op basis daarvan krijgt de klant de mogelijkheid om zijn nieuwe data te selecteren.

Als de klant zijn data heeft gekozen dan worden de trainers erop gepland, krijgen automatisch een mail met de melding dat ze zijn ingepland en zo gebeuren er nog wat mooie geautomatiseerde taken. Dit alles zonder tussenkomst van een medewerker van kantoor.

Beschikbaarheid medewerkers

Als je met zoveel freelancers werkt dan is het natuurlijk van cruciaal belang dat je wel het overzicht hebt! Dit begint natuurlijk door exact te weten wie wanneer kan werken en ook zeer belangrijk wie wanneer niet.

Zodra we deze data hebben kunnen we beginnen met het leuke stukje namelijk en inplannen van medewerkers.

Present melden

Present melden

VVCR traint deelnemers op verschillende manieren of het nou gaat om een openbare weg, baan en of dealer training op locatie het kan allemaal.

Deze deelnemers moeten natuurlijk ook present of niet present worden gemeld zodat er dan altijd bekend is of in dit geval Pieter Post wel of niet is geweest. Wij hebben hiervoor een super handige tool ontwikkeld waarmee de trainers op locatie alles zelf kunnen regelen

Oja dit wordt ook weer opgeslagen in Afas Profit zodat er opvolging kan worden gegeven aan de present melding.

Schitterende Ontwerpen

Tijdbesparend Maatwerk

Schone Code

Maatwerk Software

Design op maat

Beveiliging

Creëer jouw unieke web applicatie!

Of het nou gaat om een website, platform of een uniek stukje maatwerk software. We maken het geheel op maat voor jouw bedrijf.

  • Tijdbesparende koppelingen
  • Automatiseren met software
  • Integratie met bedrijfsvoering
  • Schitterende ontwerpen
  • Ultieme beveiliging
  • Privacy en AVG compliant
  • Gebruikersgemak
  • UX/UI ontwerp
  • Copywriting
  • Social media integratie
Neem contact op

Laten we samen wat moois maken!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?